Kávé és egy megkésett csomag


Itt még az egyetemi kampuszon is van Starbucks.
És egyáltalán nem menő dolog, csak egyszerűen ez van, és mindenütt körülvesz, mindenki ide jár-néhány környéken még a hajléktalan ember is melegedni.
És meg tudja venni a kávét (mert ugyanannyiba kerül mint Magyarországon). De itt azt az 1200 Forintot percek alatt "megkeresi".

Mondjuk ennyi idő után már kezdett elegem lenni az ízéből, az árából (mert még mindig néha belegondolok) és hogy csak nyomokban emlékeztet a valódi cappucino élményre, úgyhogy a itt lefotózott kávé csak egy pótcselekvés volt a városban, mert otthon már megvan amire vágytam.

 Nem is tudtam hogy ennyire hiányzott, csak miután megrendeltem és.... megérkezett a Esz(ter)presso masina!




Íme az első kísérletezésem Latte kategóriában, olyan büszke voltam rá. Igaz hozzá méltó poharat még kéne vennem, de csak ez volt átlátszó itthon.

Ez a csomag pedig októberben lett feladva, köszi anya! De csak most ért ide, úgyhogy sokat utazott, és a karácsonyi CD-k már nem aktuálisak annyira.
A probléma az volt, hogy gondos anyaként azért még egy allergia gyógyszert belecsomagolt, emiatt felbontották a dobozt, megvizsgálták a gyanús tablettát, aztán 4 hónapot tanakodtak, és végre kiküldték felbontva a gyanúsítottat.
 De tényleg ki olyan jóhiszemű hogy postán küld gyógyszert ? Látszik anya nem egy tapasztalt drogcsempész . :) De lehet hogyha ez a doboz mesélni tudna, mindenféle dél-amerikai történetet elmondana, lehet hogy egy kiló kokain mellett várakozott.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Brugge

Gent

Párizs